bara jag ?

Är det bara jag som sparar allt till sista dagen ? Klockan är nu elva och klockan tre ska den här lilla familjen infinna sig i bergeforsen och jag har allt kvar att göra. Jag är lika hopplös varje gång, att jag aldrig lär mig.Måste tvätta,laga lunch,fixa naglar,packa grejer och massa massa mer. Undrar om jag verkligen hinner allt :-) Har i alla fall handlat det som handlas ska och slänge ihop romtårtan som jag ska ta med mig, alltid något:-). Ska sätta fart nu,lovar bättre uppdatering från och med i morgon :-)Gott nytt alla jag tycker om :-)
PS: Kan inte vara bra att bada tunna när man vaknar med täppt näsa och halsont va?
Men jag älskar tunnor speciellt på vintern.

gott nytt år tlll alla er!

Bilden föreställer Jessica i morgon:-)

Då var det gjort

Har äntligen tagit sprutan mot svininfluensan,som jag har dragit ut på det men sen kom någon genialisk människa på att man kan ta den på birsta city :-) Tog några minuter att traska bort ditt från kicks, nu håller jag tummarna för att jag ska få slippa biverkningar. Snart nyårsafton ska ni göra något roligt ?? Jag ska bada tunna och äta gott hos chefen,givetvis ska W med . I morgon ska jag ge mig på att göra en romtårta att ta med får se hur det går är ju som sagt lite sisådär i köket :-) Annars så ser jag fram emot två dagar ledigt, visste ni att birsta city endast har stängt 6 dagar per år så då får man passa på :-) Puss och godnatt

tjolahopp

Ja nu har man knegat klart för idag, har gått ganska bra trots en helt sjuk partykväll igår :-) Måste säga att med rätt sällskap är söndagar grymt roliga utekvällar.Klockan nio igår så  bestämde vi oss för att gå ut och vilket tok det blev, började med en long island när jag kom ut och sen var det kört:-) Efter stängning blev det efterfest på BK och där var det bartömning :-) Vaknade till vid typ 06:00 av en galen bög med sällskap som  bestämde sig för att vi hade efterfest hos mig, den karln är inte klok kan jag säga :-) det bjöds på striptease och sång,sen avslutades det med att dom två badade i mitt lilla badkar i hundschampo ha ha ha behöver jag säga mer . Någon gång ibland kan det vara roligt med en tok fylla men nu är jag nöjd ett tag framöver :-) Har tyvärr inga bilder att bjuda på eftersom mobilen försvann :-( 

FAAAAAANNN

Har supit bort min telefon har inga nummer kvar !!!!

let´s have som fun.....

This beat is sick
I wanna take a ride on a disco stick
Lady gaga och rosévin nu för jag pallade inte igår det blev pizza och godis med isabell i stället . Men nu jävlar lyckades jag lura med mig Pamela och Carro:-) Ses i vimlet .......

What to do?

Orkar jag en kväll till ?? Tror inte det va men får se nu ska jag göra mig tjusig så man kan visa sig bland folk för jag ska få fondue eller hur det nu stavas :-) Hanna jag kommer nnuuuuuuuu !!

Fi fan

Nu mår jag inte bra! Tror inte att jag orkar en kväll till och det jobbigaste av allt jag börjar jobba om trettio minuter i värsta mellandags rean. Om någon har vägarna förbi birsta så kom förbi kicks och skjut mig :-)

så här glad är jag idag


För jag ska ha roligt på fest ikväll :-) Först blir det trekamp och lite relax
med bubbel.....trevligt. Sedan blir det utgång och eftersom jah har förmånen
att välja och vraka så ska jag gå på alla mina favoritställen både gratis och före
kön MOAHAHAAA! Men nu innan så ska jag på bio och se Alvin och gänget alltså
givetvis med den lilla kärleken. Hörs sen

GOD JUL!!!

Alla bloggisar :-) Hoppas ni får en fin dag med massa paket och god mat. Ligger fortfarande i sängen men ska pallra mig upp nu,har haft förmånen att vakna upp bredvid mitt lilla hjärta fast det inte är min vecka :-) Wilmer leker nöjt med sin leksak han fått på morgonen och Ozzy tuggar frenetiskt på ett grisöra som han fått i paketet från tomten. Nu ska jag göra mig julfin! Kramar i massor

gnäll gnäll gnäll

Efter jag nyss konstaterat att min klädplan till juldagen sprack blev jag genast tvungen att rusa till garderoben för att göra en ny plan. Yes tänkte jag min snygga röda julklänning är HOT undra om man fortfarande  kan klämma på sig den har väll inte haft den på ett par år. Visst den sitter som en smäck förutom över brösten hur fan är det möjligt?? Dom är ju fan köpt borde inte vara någon skillnad? Vore väll en sak om arslet hade lagt ut sig, det hade jag kunnat förstå:-). Hur som helst nu är jag dubbelt sur måste ringa mamma i morgon och höra om det går att göra något åt. Värdelöst vetande men nu är jag faktiskt sur och ibland måste man få klaga. När det börjar gå dåligt för mig så brukar det oftast fortsätta ger mig fan på att något tråkigt kommer hända mig i morgon.
Vad har vi lärt oss av detta?
Ja jag är ytlig(ibland)
Ja jag har silikonbröst (och älskar dom)
Så det behöver jag inga kommentarer på :-)

FAAN OCKSÅ

Läste just ett mail från nelly,det har blivit fel på min order så linnet jag har beställt till juldagen är slut :-( Vad ska jag nu ha på mig ..blä! Har en ny klänning men den var ju till annandagen.. I -lands problem jag vet men ändå.

Jag ser det snöar

Jag ser det snöar, det är väll roligt hurra!!!!
Shit vad det snöar ute fick knappt hunden att gå ut, iofs så kanske han skämms över sin frisyr vad vet jag :-) Kul med en vit jul i alla fall sen kan den få gå bort fortast möjligt :-) Snart träning sen jobb, ska bli så grymt skönt att träna efter en veckas uppehåll.

Anna Anka

Den människa kan inte vara klok någonstans,blev vaken halva natten igår för jag inte kunde slita mig från TV3 play och Ankas jul. Och jag kan väll inte annat än att tro att en del hon säger bara är för att provocera men jag tycker ändå att hon är helt bombad som säger som hon gör, är ju nästan värre med en vuxen människa som säger helt sjuka saker för att få uppmärksamhet. Förstår att karln vill skiljas .

Tja tja tja

Nu är det nära :-) Inte alls många dagar kvar tills tomten kommer, kommer att gå jättefort. För mig väntar jobb till 22:00 två kvälllar i rad och sedan dagen före jul till 20, roligt va ? Men har ju valt det själv, då jag inte har Wilmer så tyckte jag inte att det spelade någon roll. Börjar i alla fall känna av lite julstress nu faktiskt, mycket som ska grejas med innan julafton. Sen hoppas jag även på två roliga partydagar på juldagen och annandan  :-) Bäst att sussa nu man orkar träna i morgon innan jobbet. natt natt

En till

SÅÅÅ FIN <3

Äntligen


Oj oj oj

Kan inte beskriva hur lägenheten ser ut efter att två vildar har levt rövare här, men här kommer lite bilder från dagen. Nu måste jag städa mellan popcorn tuggorna :-)






Varför

Fick hem min hund igår efter en dag hos min mor och vad får jag se?Tanten har klippt hunden så han ser FÖRJÄVLIG rent ut sagt. All päls kvar på kroppen och huvudet helklippt jag säger bara VARFÖR ?? Jag behöver en ny hundvakt vem vill ?? Nu är hunden ful i jul i år igen, ifjol var det ett annat stolpskott som klippte honom. Jag finner inga ord utan fäller en tår i det tysta.
PS: Hade bokat tid för att göra hoom julfin på tisdag


Bullbak pågår

Oj oj oj att ha två barn är en krävande uppgift och jag är glad att när det blir dags för nr 2 så kommer Wilmer vara något större. Tur att Elina kommer och hälsar på ibland och påminner mig så jag slipper  längta allt för mycket efter en bebis:-) Dom här två är ingen lätt match kan jag säga men nu är äntligen är bullarna i ugnen och ungarna i badet.Måste poängtera att jag är så långt ifrån bullmamma som man kan komma så det här är extra jobbigt för min del men för julkänslans skull behövde vi baka lite saffransbullar. Får se hur om smakar, har sett finare bullar i mitt liv. (en plåt är redan bränd )

Sugen

Är sjukt sugen på en ny tatuering ,vill ha den på handleden tror jag och funderar på att ha den i vitt faktiskt. Har försökt att ladda upp bilder så jag kan visa vad jag menar men är inte så bra på det här med att stjäla bilder :-) Tycker även att Rihanna har gjort en grymt snygg tatuering, en text under nyckelbenet. Åhh jag blir sugen på flera stycken på en gång :-) Har ju redan 5 stycken fast dom är söta "prinsessiga" så det gör inget:-) Tycker att stora är jätte snyggt också men jag är för feg(GO TEIJA). Hur som helst skickade ett mess till han som brukar pryda min kropp med bläck nyss och han skrattade för sist jag sprang på honom så varnade jag om att de rycker i tatuerings nerven:-) Anyway han ringer sedan och vi ska kika på en tid, jag vill ju ha en helst nu genast på momangen , men det behövs bara lite stålars för jul fan är dyr vill inte vänta till den femtonde  Den som lever får se vad det blir . 

SNYGGT PÅ HENNE !! MEN NOT FOR ME!

fredags myyyyys

Jag är ledig :-) Wilmers lilla kusin Ebba ska hänga med oss idag och sova över. Vi ska baka saffrans bullar och mysa ...myyyyyysiiiigt!! Och jag kommer blogga massor,har både ilska och glädje att få ur mig idag. PUSS

julklapps tips

Till pojkvännen, den luktar ljuvligt :-) 565 pix för 50 ml på kicks 

Konstigt

Visst är det väll lite konstigt att mitt i december ligga och längta efter sommaren ? Men jag ÄLSKAR sommaren :-) Vill ha picnic i solen nu genast,man kanske borde åka utomlands, Madde när åker vi :-)? Tror att jag är lite vinter deppig och behöver sol, men om 6 dagar kommer det lite sol till sundsvall då flyttar världns bästa rödtott Johanna hem :-) JAG LÄNGTAR !!

motivation

Sökte motivation ikväll med denna men det gick så där :-) Har även messat min PT i hopp om att få medhåll om att jag behövde en veckas träningsvila mitt i min julstress. Efter lite tjat så höll han med :-) Men på fredag är vilan slut, ska för tusan ha på mig bikini på juldagen :-)



Fiiiiiin

Titta vilken fin jag har fått :-) Det bästa av allt ? jag ska få tre till :-) Varför ? JO för att en liten tomte nisse inom sport branscen tycker att jag är söt hahahaha!!
Den är faktiskt från kommande vår kollektion från adidas, himla vad söt jag måste vara ;-)



Dream on

Gick förbi mitt drömhus på promenaden ..suck vad jag vill ha detta, kanske Myresjö hus vill ge mig ett i julklapp :-) Ja ja ja!!!!




det närmar sig...

Tänk snart är julen här, det går så himla fort :-) Fortfarande några klappar kvar att handla men det mesta är gjort och jag har åter igen konstaterat att jag är lätt köpgalen:-) Dagarna fram till jul är planerade men idag ska jag njuta av ytterligare en ledig dag, har faktiskt inte ens klivit upp ur sängen ännu :-) Nu blir det brunch med ägg och bacon och sen får ungen sätta sig på snowracern igen för vi ska på promenad och sedan åka lite. På återseende, PUSS!!

nyss

Varm choklad med grädde på toppen :-)


Årets första

Tur på SNOWRACERN  idag:-) Wiiiiiiie vad roligt !!!





SNÄÄÄÄÄLLA PAPPA !

Jag vill ha :-) Bara en julklapp till !!



blev inge...

Träning idag heller, satan december är en lat månad med massa gott att äta. Men i Januari bli det nya tag :-) Då ska jag ta tag i det ordentlingt med mitt nya tränings och mat schema som Peter gjort åt mig det ser jag fram emot. Nu blir det film med älsklngen om han kan varva ner :-) just nu är han pirat.

Denna blir det !!

LEDIG

Idag är jag ledig efter sju dagars jobb,  känns skönt vill jag lova. Har äntligen fått sova en hel natt vilket jag nog inte gjort på en vecka . Får se vad dagen bjuder på, prinsen vill tydligen gå ut och så måste det väll bli lite" måsten" också. Eller så har ju lönen kommit in på kontot idag så  kanske blir till att köpa dom sista julklapparna. Få se men jag kommer blogga sen ialla fall. So long suckers
PS: Är ledig i morgon också !! :-)

Tävling

www.starfucced.wordpress.com

Bra skit

I min goodie bag låg det bland annat schampo,balsam och inpackning från TOMMYGUNS måste säga att jag är riktigt imponerad av produkterna . Jag har tidigare också prövat deras styling produkter och dom är också jätte bra :-) Spring till kicks och köp !!!!!
Prövade även Loreáls nya dubbel mascara med serum och den var helt ok för den som orkar med två steg.
Jag prövade denna serie för mer volym

tro det eller ej

Jag gick aldrig ut ikväll(bör tilläggas att Hanna ville) vad har hänt börjar jag bli gammal? :-) Nä men efter tre helger i rad så känner jag bara inte att jag har någon vidare lust helt enkelt. Dessutom jobbar jag sju dagar i rad och har haft några långa dagar så måste vara snäll med kroppen nu så man orkar med julhelgen i stället :-) Nu ligger jag i min säng med träningsvärk och är proppmätt av chips och en underbart god sötpotatis gratäng som Hannas mamma lagat:-)Ska nog sova nu Natti natt 

Denna fredag

Har bestått av jobb som ni redan visste, det mest spännande som hände var två fjortis tjejer som hade snattat huuur mycket smink som helst. Jäkla ungar fick spendera 1 timme på kontoret med polisen. På lunchen såg jag små söta barn sjunga julsånger och givetvis var mitt barn sötast :-) Efter jobbet blev det till att skynda sig till Hannah för att få mat och se Idol (Rätt kille vann) Roligare än så blev det inte idag men nu vill jag sova så natti natt :-)

vadå helg?

Inget fredags mys idag inte jag jobbar 10-20 gaaaaah !Får se vad kvällen bjuder på nu blir det jobb iaf och på lunchen ska jag till dagis och kika på luciatåg.Ha en  mysig helg ni som är lediga, puss mina vänner :-)



Mina pojkar

Saknar mina pojkar ingen av dom har sovit med mig inatt,Kolla in Wilmers frisyr :-)








träningsvärk

FI FAN PETER!!
Du är en ond människa jag kan inte röra mig och det värsta är att i morgon kommer det att vara ännu värre FI FAN!!



Detta går att läsa om träningsvärk på nätet ,Symtomen varierar från
lätt ömhet till allvarlig och rörelsehindrande smärta . Kan lova att jag under
dagen så kommer jag hamna i det rörelsehindrande stadiet.

Ensam i natt

I går var det mysigare vart är du i kväll  M ? :-)
(Och nej har inte bytt sida det är ett ironiskt inlägg)


Gratis är gott

Älskar mitt jobb :-) Fick med mig en goodie bag från jobbet dag med massor att prova , me like! Dock så är jag inte så förtjust i dom "billiga" produkterna, blir ju bortskämd i den här branschen. Kanske någon som behöver dom bättre? :-)



jodå

När man tränar med sin PT då kör man hårt!!!!






Okej det var Peter som körde dom här vikterna :-) Men han tvingade mig att köra hårt också.
Kan säga att det kommer att kännas i mina ben i morgon.

today

Jag älskar verkligen att sova är trött konstant den här årstiden tror jag, hade en plan att träna dubbelpass idag eftersom det råkade bli vin i stället för träning igår :-) Men det var det värt hade super trevligt igår :-) Vet ni hör och häpna jag FUNDERAR på att vara nykter till helgen , Chock va ?:-) Har en ganska tråkig jobb helg framför mig jobbar 10-20 både fredag och lördag samt hela söndagen så min kropp behöver nog sömn i stället för stress. Vi får se hur det blir med den saken . Nu ska jag göra mig klar för jobbet sen ska jag faktiskt träna med min PT idag :-) Skriver mer ikväll .

onsdag

Nu var det längesedan jag bloggade men har bara inte haft något att skriva om men men det går väll upp och ner förstås, jag är ju ny i gamet. Har inte hänt så mycket spännande att berätta om heller bara jobb och träning och lite fika på stan , thats it. I kväll dricker jag och Madde vin i min soffa och pratar om allt mellan himmel och jord , och inte är det rumsrena saker heller :-) Nu ska jag fortsätta min lilla vin kväll :-) Puss och kram

den perfekta söndagen

Jag som alltid jobbar då jag är bakis har njutit av en ledig dag :-) En perfekt söndag innehåller många skratt (tack Hannah) pizza, hamburgare massa godis och en töntig komedi . Allt detta har hunnits med idag synd att nästa söndag inte blir lika trevlig , men då jäklar måste det bli bite line :-)
Bra söndagsfilm skön att 
slappa till.

yesterday

Wallmans var väldigt trevligt och maten var jättegod :-) Oscar var också kul men man blir ju förvånad över hur kändis kåt folk kan vara. Telia pappan och Martin Bjök var där samt Lasse Brandeby och Johannes Brost , i mina ögon är det ett gäng med gamla gubbar (ja utom martin då) och tjejer bara flockas kring dom , why ?? Ja ja nog om det hade tänkt att jag skulle knäppa kort men bilderna blev inte värst bra fins inte en enda normal bild på big men bjuder på några ändå :-)kolla in dom  som jag fastnade på hahahahaha !







Nästan hela kicks ligan var med :-)

snabbt inlägg

I kväll ska jag få äta julbord nice :-) Sedan blir det väll Oscar som vanligt så jag hoppas att vi ses ute i vimlet folks :-) Nu blir det en tur till gymet med lilleman sedan behöver det inhandlas alkohol och strumpbyxor , bra planerat som vanligt . Bye bye
Denna vill jag prova ikväll !

godmorgon lördag

Idag ligger vi i sängen extra länge :-)

Oh my gosh

Okej med risk att framstå som fjortis måste jag bara bjuda på lite ögongodis :-) Mmmmm titta på denna vackra skapelse. Har tvingat lilla Ebba att se på high scool musical filmerna med mig bara för att sukta ... Jag har blivit tantsjuk :-) (Men gubbsjuka har ju alltid funnits så nu är det min tur,  ha ha) NJUT FLICKOR !!


Nostalgi

Ikäll har jag tittat på en av dom roligaste fimler jag vet :-) En annan är ju uppvuxen med trolltyg i tomteskogen och kände att mitt barn inte kan gå miste om denna fantastiska film som gick på tv under 80 talet. Är den inte bra ? :-) W gillade den också vi har skrattat gott ikväll .Nu är det snart dags för skönhets sömn känner jag så man är fräsch i morgon .



ska jag ??

kommer ni ihåg dom här skorna som jag bloggade om förut ? köpte dom aldrig men är grymt sugen att göra det tills i morgon , finns ett par skor kvar och den passar mig måste vara ödet :-)



Ska jag eller inte ? :-)
Köper nog julklappar för pengarna i stället ...tror jag :-)

Sportskolan

Ikväll på sportskolan har kidsen åkt skridskor han är för söt min go rumpa :-)







pappa

Jag har alltid sagt att min pappa kan allt men visste fan inte att han kunde sätta löshår också :-) Renovera hus och lägenheter har han gjort åt mig i flera år men nu har han blivit frisör :-) Mamma som brukar hjälpa mig har opererat ryggen så hon fick vila , håller tummarna att Hanna kan klippa mig i morgon bara :-)



fredags fräckis

Fick ett mess i dag med ett blondinskämt som var kul :-) tänkte dela med mig det och bara så det inte missuppfattas så älskar jag blondiner ,blond till sommaren igen :-)

Vet du varför blondiner tvättar "hönan" med colgate ??
Tandläkaren säger att man får mindre hål om man använder tandkräm. MOAHAHAA!!

Och ja jag har nog ganska dålig humor:-)


lussebulle

Nu är tvätten fixad och en tur i skogen avklarad :-) Vi stannade till och fikade lussebullar som Mattias(pappan) köpt med sig och varm choklad , Super mysigt !! Strax ska vi iväg igen blir middag och löshår hos mamma & pappa.






Hoppas inte tomten glömmer bort att jag behöver en riktig kamera i julklapp :-)



Härliga fredag

Nu är tösen ledig i fyra dagar igen skönt skönt skönt:-) Och sovmorgon fick man också, tur att barnkanalen finns och underhåller godbiten någon timme . Jag ska sätta lite nytt löshår idag, ta en tur i skogen med hund och barn, tvätta lite och sen får vi se vad det blir , men bilder på dagen utlovas :-)  Oj nu hann klockan visst bli  elva måste rusa till tvättstugan . Puss på er :-)

jippie

Jag ska få vara ledig i morgon :-) Min chef är såå snäll !! Idag har jag jobbat från 11-21 så är lite lätt trött ikväll det börjar ändå bli jul rusch i birsta. Måste verkligen sova nu men i morgon blir det mer bloggande :-) Nighty night
PS: Jag längtar tills på lördag och wallmans WIIIIIE!!

Nu igen

Jag tänkte försöka somna i tid idag men det sket sig igen , jag har för lite tid helt enkelt. Ska se om det går att trolla med knäna så man kan vara ledig en dag :-)Annars har det inte hänt något speciellt har bara jobbat, fått naglarna fixade och myst med W. Återkommer när jag har något vettigt att komma med :-) Glöm inte julklapps kvälllen på kicks i morgon !!! Come on !!

Bitter f***a

Jag tycker man kan samsas om tvättstugan men det tycker tydligen inte vissa grannar. Mig spelar det då ingen roll när jag har tvättat klart och hängt min tvätt om någon vill slänga in en maskin medans mitt torkar. Men vissa gör det och sätter fast sin boknings nyckel på dörren så man inte ska kunna gå in.  Vad ska jag nu ha på jobbet i morgon ?BLÄ !Nu är jag också en bitter fitta !!

julmys

Så här mysigt är det hos oss just nu :-) Mamman i huset ville ha en vit gran men pojken ville ha grön eftersom han tycker att allt redan är vitt vitt vitt ! Vuxen poäng med gran och jul gardiner :-)Har ni jul pyntat ?

HÄR KAN TOMTEN LÄGGA SINA PAKET !!

 

 




kan inte vänta

Är för långt till nästa tisdag, fan vad bra Desperate var i kväll . Brudarna på Wisteria  Lane är bäst !!


som balsam för själen

Ja träning är fan det :-) Kände mig trött och låg ikväll men ordnade barnvakt och TVINGADE mitt ass bort på gymmet och nu efter träning och lite solarium känner jag mig faktiskt mycket piggare . Alla arbetsgivare borde sponsra med gymkort ,jag kommer då ha mycket mer energi på jobbet i morgon. Nu ska jag belöna mig själv med att se desperate house wives på datorn . Bara att hojta till den som vill följa nästa gång :-)

1:a december

Idag fick man öppna första luckan i julkalendern synd att man inte har någon :-) Tänk vad julen var härlig när man var barn nu kostar den bara pengar :-) Nej då måste erkänna att det är mysigt  nu när ljusen är tända och julstjärnan lyser i fönstret . Förresten om ni är sugen på att handla julklappar så måste jag passa på att säga att nu på TORSDAG har vi julmys på kicks i birsta det börjar 19:00 och håller på till  21:00. Det bjuds på glögg och pepparkakor ,vi kommer ha lite erbjudanden och tävlingar samt erbjuda 20 % på en valfri vara. Så om man ändå tänkt handla något så kom då :-) just ja alla som handlar får även med sig en liten gåva . Hoppas vi ses där !!

the old times ....

Jag tycker om sommaren!

Då så

Nu är det pyntat i lägan  eller lite fattas det men snart så :-) Senare i veckan blir det julbak också så lillen får lite julkänsla. I morgon är det jobb igen, men jag jobbar endast fyra dagar denna vecka...skönt fler det känns som om jag har typ tusen grejer att göra. Men nu ska jag beställa mat ifrån matservice.se och det betyder att jag kan stryka handling från listan bra va ? :-) Shit vad det är smidigt bara att beställa och dom bär in det ända in i ditt kök ME LIKE !!

RSS 2.0