Pengar

Julpynt går mig visst på nerverna blev åter påmind om att jag inte riktigt är en svensson mamma som tycker om det här. Det kan ju ha att göra med att det även saknas julpynt hittar inte skiten eller så har väll barnets far grejerna . Så blir väll till att göra klart nu och i morgon  får jagl öppna plånboken igen och köpa pynt. Jag behöver vinna på lotto eller något . Dagens höjdpunkt blir i alla fall tacos :-) Som jag snällt väntar på att bite line ska köra ut .

annars då

ja igår var det jobb som vanligt och efter det hör och häpna inget bite line :-) Jag köpte med mig en pizza och for till Madde och Teija i stället och där pratade vi som vanligt bort hela kvällen  Trevligt .  Nä nu kom min lilla pojk :-) Ska se vad vi hittar på idag men jag funderar på att jul pynta lite. Skriver mer sen ,puss så länge.

Party pics

Lite bilder ifrån bröllopsfesten / födelsedagsfesten från i lördags !! PS: det var ingen nykter tillställning :-)














men jag är inte bitter

Usch och fy vad tråkigt det var ute igår , har redan skrivit det men det tål att skrivas igen så tråkigt var det. Hade det inte varit för wallmans nästa helg så skulle jag ha blivit nykterisk på momangen ! Och det roligaste av allt jag ska jobba nu ....jippie ..men jag är inte bitter . Slänger in någon bild ikväll om jag hittar någon . Höres

nattblogg

Full och uttråkad riktig skitkväll ute . Slutade med ett maxmål .när jag tänker efter så måste det vara en av min tråkigaste kvällar ute ,god natt kneg i morgon jippie :-)

1 2 3 4

Jag är en party myra :-) Fest i kväll ...igen :-)

pensionären heidi

Nyss hemkommen från Hanna , middagen jag skulle bli bjuden på blev en kyckling rulle från kebab house :-) men gott var det . Höll nog på att somna i soffan redan vid nio känner mg som en pensionär och jag är bara 27 hur ska detta sluta :-) Måste försöka somna i tid i kväll så jag orkar dansa hela natten i morgon för jag ska skaka roompan  till bad romance den mest sönder spelade låten hemma hos mig dom senaste veckorna, jag älskar Lady gaga.

fredag

Tråkigt  idag måste jag säga för ska jobba 10-20  fatta vad tråkigt på en fredag :-( It sucks men ja ja så är det ,men efter jobbet ska Hanna bjuda på mat najsnajs . Dags att göra sig i ordning så man hinner till jobbet har nämligen försovit mig. Ni andra får ha en trevlig fredag .-)




Klart och betalt

NI som ska med nu är Wallmans julshow betald .. bättre sent än aldrig ,men vissa har ju svårt att bestämma sig så från att vi var 12 personer så blev vi nu 8 tokiga härliga människor som ska gå . En härlig mix om jag själv får tycka :-) Puss och god natt

Måste , måste inte ?

Jag har just kommit hem efter ytterligare en tripp till stan ,blev middag på Waynes med Hanna panna och sen en snabb visit hos metal Janne. Nu är det så att jag skulle behöva träna men jag viiiiiil inte är trött men känner att jag måste :-( så nu blir det så ingen idé att dra ut på det längre.
Ps: Pete jag tränade igår också så du vet :-)





Motivations bild till att träna :-) Det är hon tjejen som är med i my name
is Earl ...tight brud !!

Butik Annelie

Som jag älskar denna butik tror jag skulle kunna handla allt där :-) Super trevlig personal också men i juletider så måste man hålla i plånboken så kom endast hem med en doftpåse fär 49 pix  och det var bra jobbat eftersom halva mitt hem kommer härifrån :-). Men visar några favoriter här på bloggen och blev kär i en päls pläd också som inte fastnade på bild , hoppas den finns kvar i januari.

Denna lampa har jag suktat efter länge blev en
annan den gången dock.

ljuvlig kandelaber endast 1295 :-

Jag gllar verkligen lampor tror dock att just
den här rackaren gick på typ 4500 och det tycker till och med
jag är dyrt för en ensam ekonomi.

Dagen som varit

Dagen har spenderats på stan med Therese , strosat lite i butiker och fikat köttbullsmacka mums . Avslutade med att hälsa på Teja och Madeleine på kontoret hlt otroligt att dom två itter bredvid varandra 8 timmar om dagen :-) Nu väntar jag på att Hannah ska ringa vi ska äta middag ihop tror jag i alla fall .



Tack Therse för dena fina goodie bagen :-)

Ge mig ett hus

I dag på promenaden så hittade jag nog stället jag vill bo på :-) Tror det heter ringduvevägen eller något. Ligger i alla fall i bydalen och man har elljusspåret alldeles bakom sig , jag vill ha HUUUS!!






Bobby

I går kom en kund och handlade lite produkter ur Bobbys nya hårvårds serie och frågade om jag prövat dom. Vilket jag inte hade och då blev hon nästan sur för att jag borde ha gjort :-) Så jag tycker att snål Bobby kan skicka lite produkter till oss på kicks (då vi har ensamrätt) så personalen får pröva , så brukar nämligen leverantörerna göra . Men stackars Bobby kanske måste spara sina pengar till botox och restylane :-) Men jag är inte bitter ha ha . Nu blir det promenix och fix ......ciao

Natt städ

Någon fler än jag som städar mitt i natten ? :-) Är nämligen LEDIG i morgon så jag tänkte det skulle vara skönt att ha det mesta gjort och bara njuta av dagen , bra jobbat Heidi . Titta så fint handfatet blev Ann-Marlene (Du som såg kaoset som var innan ) Jag bara älskar ett rent badrum. Nu Scrubs, puss och god natt


klok björn

 

Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
källa: Nalle puh

HATA TELENOR

Skaffa fan aldrig ett abonnemang på telenor det är det värsta jag varit med om!!!!!!!!!!!!
Jag påpekade typ 5 gånger att viktigast för mig var att ha täckning på jobbet och hemma där man spenderar mest tid, tror ni att jag har bra mottagning ? ICKE ! Eftersom jag själv jobbar i butik behöver jag bara gå till mig själv och hur jag behandlar mina kunder och då resonerar jag som så att ärlighet varar längst ALLTID. Skickar hellre vidare än kund om jag känner att denna söker något som vi  inte har och vad får man ut av det ? Jo en nöjd och glad kund som kommer till dig nästa gång för att du varit sjysst. Men tydligen jobbar man inte så på telenor och det värsta av allt är väll ändå att vi ligger i samma köpcentrum. Gaaaaah jag är arg arg arg !

VILL HA!!!

Suck vad jag vill ha dessa men man kan ju inte få allt på en gång heller. Tur att Heidi inte har ett kredit kort för få hade hon varit 2600 kr fattigare just nu :-) Keep dreaming



Ska det vara så här?

Allvarligt nu vaknar man upp till ytterligare en dag med detta väder nu börjar jag bli deprimerad faktiskt. Okej jag tycker inte om vintern utan älskar sommaren men vill i alla fall inte att det ska se ut som det gör i slutet på november.Tänkte promenera  till jobbet idag men blev så sur nu så jag får se .

Shopping

Så glad över min nya jacka :-) Spanade in den för hundra år sedan på Peak och nu är den min och även ett par täckbyxor . Bör till lägga att jag inte haft ordentliga vinterkläder sen jag var typ tolv denna ska användas flitigt i pulka packen annars kör jag på min parkas . FFFIIN FÄRG !!!

hjälp

Ni sötnosar som brukar kommentera jag har ett litet dilemma :-) Köpte en klänning för en tid sedan men kan inte bestämma mig om det är snyggt med sammet eller känns det 80 tal ?? Tror dock att det är ganska modernt :-) Please help me !! Tänkte ha den på lördag isf.
Hamnade åt fel håll och jag vet fan inte hur man gör :-) ni ser ändå en 
tub klänning precis som jag älskar . Ha ha såg just stortån min också men
bjuder på den :-)

Äntligen

Efter bröllop och besök samt lite städning så tog jag och pallrade mig till gymmet och ÄNTLIGEN dök min kära PT upp :-) Vi kikade lite och han konstaterade att jag var faktiskt inte helt handikappad i gymmet närå lite har man minsann lärt sig :-) Så nu efter två års tjat kanske mitt träningsprogram kommer . Tack Pete för det och för att du varit privat chaufför idag :-) Ja nu när man är man nytränad och solad är det bara att hoppa in i duschen då .

Bröllop

Jag fick äran att vara med på min brors bröllop idag:-) Jag sminkade Ann Marlene i morse innan jag skulle iväg till sjukhuset för att jobba och då jag kom dit så berättade jag givetvis om det så Jenny som håller i projektet mer eller tvingade mig därifrån :-) Hon tyckte att jag självklart skulle vara med på deras dag, sagt och gjort så blev det så. Till saken hör att det var en borgerlig vigsel med endast två bröllopsvittnen och inga andra visste om något förutom jag då eftersom jag ordnade makeupen. Jag är så glad att jag fick närvara och önska er ett stort lycka till , fast efter 15 år så kan ni det här :-) På lördag blir det fest så vi kan fira ordentligt!!

Må solljuset lysa
i hemmet ni rett
och kärleken värna
de löften ni gett
Lycka till med allt!

När ringen blir sliten och lockarna grå
Låt kärleken förbli lika vacker ändå

En vacker kvinna möter ståtlig man
Det uppstår kärleken tror jag minsann
Äntligen ska ni ta det stora steget
Och få nånting som är bara ert eget
Kärleken har segrat åter igen
Och kommer segra flera gånger om igen
Jag önskar er all lycka som går att finna
Så att kärleken kan fortsätta att vinna
För evigt…


Kärlek kärlek kärlek

         
Fasters fina favoriter !! :-)

hellu

Jag har precis avslutat ett mycket trevligt uppdrag som jag kommer berätta mer om senare idag:-) Och nu börjar det bli dags för en powerwalk innan jobbet . Fast idag kommer jag inte att vara på kicks utan jag jobbar med ett fantastisk projekt på sundsvalls sjukhus cirka 4 ggr per år som heter look good feel better har inte lärt mig att länka :-) men besök gärna deras hemsida. Skriver mer ikväll och avslöjar den kliande hemligheten (som inte handlar om mig )

sova

Va fan ska jag vara så pigg på nätterna för !!!!!?

Bekännelser

Blev varken promenad eller träning :-) Kommer saker emellan hela tiden(socialt liv ) men vad gör det har sex dagar av veckan kvar som jag hinner träna mina fyra pass på i morgon hoppas jag att min PT kommer men han är ju hopplös på att hålla saker :-) Nu Ullared .-)

då var det måndag igen

Ligger fortfarande i sängen och myser med min lilla :-) Jag börjar jobba klockan tre idag och planen är att det blir en promenad dit och träning efter jobbet ,ja tänka sig två veckor har jag i alla fall hållt mig till träningen . Ja annars då i veckan ? Jobb jobb jobb ,träning,fest och lite tid att umgås hoppas jag på. Fatta att nu i helgen börjar birsta city att ha öppet till åtta på lördagar varför inte jul handla i tid vettja så slipper jag stå där till åtta en lördag . Nu måste jag rycka upp mig skulle ju försöka hinna tvätta kom jag just på. 

jippie

MIN ÄLSKLINGS JOHANNA FLYTTAR HEM IGEN EFTER JUL !! WIIE

Eddie

'
Så här dök tonåringen upp på gröt lunchen ...i sin pyamas :-) nice

sen uppdatering av söndagen

Började jag och A-M med en morgon promenad för att sedan fixa till sig lite och gå bort till lokalen på gatan för lite gröt lunch med jul pyssel :-) Väldigt uppskattat av kidsen men mamman svor i det tysta (jävlasmåpillergöra) över pysslet men skinkmacka med julmust var en höjdare i alla fall. Sedan bar det av till ett ljus party inte heller "my cup of the" men men gott fika trevliga människor och lek för Wilmer . Ja precis så svensson var min söndag :-)
                                                        

Sibylla is the shit

 
kan säga att det nog var ett år sedan sist :-)En fundering bara varför i helvete går man på Mc Donalds ?

hemligt

Det kliar i kroppen, rycker i sms tummen och jag ligger sömnlös på nätterna  för jag vet något hemligt !(okej jag kanske överdriver en aning men ändå ) Det här är jobbigt så berätta inte smaskiga hemligheter för mig  som jag inte får föra vidare ... men snart får jag :-)

skit blogg

Ska det vara så här ?? Försöker lägga upp bilder från helgen men det går ju inte:-( Är det bloggen eller datorn det är fel på ? Om det är datorn så HJÄLP vem kan med ett mac och hjälper mig ? jag ger upp god natt

Att ge och ta

barnet - det är trååååkigt att titta på kläder
mamman- ja lika tråkigt är det för mamma att titta på leksaker
barnet- men åhh
mamman- det handlar om att ge och ta , jag tittar på kläder och sen du på leksaker.

Lördag

Ingen sovmorgon här inte klockan 10 :00 skulle vi infinna oss på midlanda flygplats för att W skulle gå på barnkalas . Trött mamma men överlycklig unge kan jag säga dom fick åka brandbil gå in i flygplan mm hur häftigt som helst om man är 5 år:-) Själv tog jag en promenad för att samla kraft inför nästa äventyr som var att åka in till stan med Wilmer och kusin Elina och det hade även halva sundsvall bestämt sig för att göra. Ja väl där så skulle det knäppas kort med Darth Wader, bara det att kön var ju mils lång så mamman försökte slippa men inga mutor fungerade och eftersom livet skulle ta slut för den femåriga sonen om han inte fick träffa grabbarna  så veknade pappan och ställde sig i kö medans jag fick locka lill tösen med godis hon ville ju hem för tusan skiter väll i Star wars hon ville bara krama blomsterflickan .Efter kanske fyrtio minuter i kö så är sonen överlycklig när han håller sitt fotografi i handen så det var väll värt det:-) Kvällen och natten spenderades hos bror med familj där blev det tacos och vin alltid lika trevligt att våldsgästa :-)

Fredag

Äntligen sover små trollen :-) Här har det varit livat ikväll kan jag lova . Massa bus och fredagsmys men det är väll så det ska vara. Wilmer spelade fotboll idag på sportskolan och gjorde mål minsann jo jo han kallar sig själv Zlatan numera:-) Nu ska mamman i huset titta på Ullared innan det är dags att sussa vi ska vara på barn kalas klockan 10 i morgon bitti helt sjukt på en lördag vet inte vem som kommit på det. Sedan blir det till att åka mot stan för att träffa Darth vader och gänget för star wars är stort bland kidsen just nu , dom kommer att vara på in gallerian.Nä nu Ullared  sen ska jag drömma om alla fina attling smycken jag hittade på stan idag :-)

Jag tar tillbaka det

Det var visst inte så kallt :-) Men tråkigt väder ändå jag vill ha snöööööööö !!

kallt

Vem känner för att gå en morgonpromenad i detta väder ? Inte jag i alla fall men men blir till att ta på både mig och vovven vinterjacka . Sen blir det god frukost och när den lagt sig så blir det spinning på ego , var länge sen jag pallrade mig dit för jag har ju ett gym alldeles där jag bor också.Undra vad man ska hitta på sedan ? I kväll ska W på sin sportskola och hans lilla kusin ska sova över och det kan jag säga brukar bli livat :-) Nu fick jag bråttom , hejdå hejdå

Jag måste erkänna en sak

Nu har det brunnit för mig , i tisdags skrattade jag åt min mor som julpyntat men nu har pynt djävulen vaknat i mig med:-) Kan inte sluta tänka på tomtar och glitter kommer drömma om skiten inatt och jag skyller allt på mamma !! Hur som helst jag har flyttat tre år i rad i december (dålig planering ..ja ) så då ha det liksom inte blivit av men nu jäklar ska det bli  pojken måste få ha lite jul hemma punkt slut.
 Tack peter för det fina fatet och blommorna (försenad födelsedagspresent ) Och tack annelie för att du hjälpte mig med dekorationerna:-) !! Nä nu måste tomtemor sova .

Lista

Therese utmanade mig på en lista häromdagen men jag tyckte att den var så krånglig förlåt Tessan :-) Så jag letade reda på en annan i stället .

 

 

Nämn en sak som gjorde dig glad igår: att handla julklappar fick mig på bra humör 

Vad gjorde du klockan 8 i morse: snoozade                                            

Vad gjorde du för 15 min sedan: smörjde in mig med brun utan sol

Det sista du sa högt: Hej då

Det senaste någon sa till dig: God natt

Vad har du druckit idag: Vatten, juice och lite julmust light 

Vad var det senaste du åt: Cashew nötter

Vad var det senaste du köpte: Jul pynt

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun på utsidan och vit på insidan

Vad är det för väder hos dig nu: Skit väder

Godaste glassmaken: Oj det är många :-) men valnöt är en favorit och B&J cookie dough 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja

Sover du tungt: nej bara när jag är bakis

Drömmer du mardrömmar: sällan

Trivs du med ditt jobb: jupp

Favoritklädsel:tights till vardags och kort kort till fest

Favoritlåt just nu:I gotta feeling

Vad ser du om du tittar till höger:en lampa

Vad gör dig glad just nu: wilmer

Vad ska du göra härnäst: Sova

Höger eller vänsterhänt:höger

Humör just nu: sådär

Favoritgodis: Älskar godis kan inte välja :-) men lakrits om jag måste

Kläder just nu: trosor och linne

Sommarplaner:? Shit dit är det ju långt, sola och bada iaf :-)

Hur många kuddar sover du med: vill bara ha 1

Spelar du något instrument: nej

Morgon eller nattmänniska: helt klart natt
Vad är viktigast för dig: wilmer igen då :-)

Är du kittlig: ja

Snarkar du: nej

Stjärntecken: skorpion

Äckligaste insekten: alla hatar dom

Längtar du mest efter just nu: kärlek


Toodels!

Jippie nu är jag ledig i tre dagar !!!!! Skulle ju vara fyra dagar egentligen men eftersom jag älskar pengar så blev det inte så :-) I dag har jag  jobbat till 20 igen då finns det inte så mycket tid över till annat, men jag har i alla fall hunnit med att träna och att slå in fler julklappar . Nu måste jag städa lite sen blir det mer bloggning :-) So long 

Penntrollet

Nu har Annelie kommit på vad ozzy ser ut som , ett PENTROLL :-) Kommer ni ihåg dom små söta trollen med hår i alla möjliga färger ? Min vovve är en sån , här med sin nya jacka som han inte är vidare förtjust i :-)


Julklappar

Har ni börjat med era julklappar ?? Jag är igång nu i alla fall  har både handlat och slagit in årets första julklappar :- ) Känner mig så himla duktig som börjat och dessutom har en plan för det mesta som ska inhandlas . Har dock ingen julstämning ännu , trots att min mamma redan har julpyntat ha ha den tanten är inte klok. Hon har långtråkigt för att hon är nyopererad och lite mindre rörlig  så hon har gjort allt nu bytt gardiner och rubbet :-) Näe nu börjar det väll bli dags för sängen , annars har det inte hänt något spännande idag så finns inget att berätta har bara jobbat och tränat .zzzzzzzzz  God natt  

trötter

Antingen så håller jag på att bli sjuk eller så är jag fortfarande sjukt sliten sen helgen, så därför skippade jag träningen idag men än är inte veckan slut :-) Annars har dagen varit lugn och slapp , varit ute och kikat lite  på julklappar :-) Men måste säga  vilken besvikelse toys r´us var , trodde det skulle vara jätte stort och pampigt men näe bara helt sjukt vidrig belysning och förvirrande prissättning , tacka vet jag mitt gamla kneg barnens hus. Efter det så hälsade vi på mamma och pappa och nu är vi hemma igen , lillen sussar och jag ska se på desperate house wives :-)

Vilket väder

Usch vilket tråkigt väder idag igen !! Ville ju hitta på något kul utomhus idag med W men vad blir det i stället då ? Jo tråkiga saker som att handla , tvätta, städa ja massa måsten helt enkelt. Men skönt att få det gjort också så jag kan njuta av min fyra dagar långa ledighet till helgen :-) Känner mig förresten fortfarande bakis sen helgen så en lugn dag i hemmet kan behövas :-) Ja ja måste väll sätta lite fart här hemma då skriver mer sen . 

fredag

 Hade en fantastisk dag på södra berget kan jag lova , skön relax , underbara behandlngar och toppen personal . Åk dit om ni har möjlighet säger jag bara !! Tack min hemliga beundrare för en toppen dag :-) På kvällen hamnade jag och Hanna på krogen åter igen men tog det ganska lugnt var bara uppvärmning inför lördagen :-)

 

 

                 

 

 


lördag

Kvällen startade med god mat och dryck på mezoyo för att avslutas på Oscar bar & matsal . Hann även med ett litet stopp på memento också. Glömde ta kort så dom här bilderna stal jag från Teijas blogg , försöke länka men det kunde jag inte men tydligen kunde jag stjäla :-) Hur som helst flickor tusen tack för en jätte rolig kväll :-)

Söndagen såg ut såhär

* Bakfull på jobbet (förlåt chefen )
*Tacos på bite line med Hanna, Madde och Janne
*såg Heartbreak hotell med lite folk
*Djup sömn

Kärleken

Ligger i sängen och spelar dator , mamman lycklig igen :-)

tack hanna

Fick denna av min bästa hanna :-)
Passar perfekt hos mig :-)

Hej hej

Vilken helg säger jag bara :-)Tulay jag lovar mkt mer bloggning denna vecka,  ikväll ska jag berätta om helgen men nu måste jag till jobbet. Sedan  kommer lill prinsen *lycklig* det betyder mer kärlek , mindre jobb och mer blogg :-) 

I gotta feeling ...

that tonight´s gonna be a good night :-) I kväll är det fest ska fira lite med min vän T och gissa om vi ska slå klackarna i taket . Uppdaterar hela helgen i morgon med bilder och hela köret . Har bara en sak till att säga 
Go out and smash it
like Oh My God
Jump off that sofa
Let’s get get OFF  
Ps: och nej det var inte mina ord det här utan en låt text från black eyed peas bara så frida inte blir sur :-)

fredagen den 13 :e

God morgon underbara fredag detta ska bli en fantastik dag inte en otursdrabbad . Så skönt att vara ledig,  jag ska njuta av varje sekund :-)
Dagens schema
11:00  Spa dagen börjar med bubbel & relax

12:00  80 minuters behandling ansikte & kropp

13:20  lunch och sedan mer relax

15:00  50 minuter fotvård

16:00  50 minuter massage
Låter som en jobbig dag va :-) Men det här är jag värd !!
Hoppas att alla jag tycker om får en toppen dag också !
Ps: Jag tog mig inte upp så nu är det fritt fram och skälla :-) får träna sedan helt enkelt.

Nya naglarna

Tack Virre !!

tjoho

Nu är naglarna fixade och jag känner mig hel igen :-) har väll annars inget vettigt att skriva just nu mer än att i morgon är jag LEDIG!!!!! Fast jag tänkte kliva upp tidigt för att hinna träna ,  brukar dock  ha lite problem med att ta mig upp ur sängen  men nu jävlar ska jag . Om jag inte skrivit ett inlägg senast 09:00 i morgon så vill jag att ni lämnar elaka kommentarer  om att jag är en latmask :-) sleep tight

torsdag

Idag är det en lång dag på jobbet igen ända till 20 , snälla någon kom och ät lunch med mig behöver lite socialt umgänge idag:-) Men i morgon är jag ledig och då ska jag ha min  lyxiga heldag på södra berget som jag fick när jag fyllde år , som jag har längtat :-) Nä nu blir det träning och promenad före jobbet och efter det ska jag göra naglar hemma hos veronica .

Tomten kom tidigt i år

usel bild men det står amor vincit omnia på den,  som betyder kärleken övervinner allt :-) 

Velig

Oj vilken dag har stressat mest hela tiden  känns det som. Men nu har jag i alla fall varvat ner,dessutom varit duktig och tränat samt solat .Dock utan min PT han hade ju såååå mycket att göra :-)Hur som helst blev sugen på att följa H & J ut på en krog sväng i kväll och som jag har velat och funderat , bestämt mig och ångrat mig . Vad bestämde jag mig för då ? Jag vet fan fortfarande inte ... ahhh vad jag är velig !! Inom 5 måste jag bestämma mig 

PMS

Jag är arg i dag! Hatar pms !! 

Svar på kommentar

Oj vad bitter man kunde bli av en sådan sak :-) Okej skrev visst lite fel menade givetvis att han brukar säga så  till mig , tyckte väll bara inte att det var världens grej :-) 

Jag i ett nötskal

Ser det ut så här hos er också ?? Äger tydligen inga matchande strumpor :-) 

Väck inte den björn som sover

Det är inte normalt att kliva upp så här tidigt , jag tar tillbaka det jag sagt tidgare i veckan om att jag vill ha ett 7-4 jobb. Vill hellre sova men nu måste  jag till jobbet och packa upp varor ... ge mig kaffe nuuu!
MIN STATUS JUST NU !!

Jag vill.....

att det ska vara fredag nu för då ska jag göra något speciellt *ler* . Sen längtar jag tills lördag också för då ska jag och T ha en speciell afton ;-) som kommer avslutas med att vi slår klackarna i taket och det är fan på tiden det är alldeles för sällan gumman . Nä nu ska jag ta och sova,  prinsessor behöver också  sin skönhetssömn :-)

Dagens citat

Hon är inte dum , hon har bara otur när hon tänker:-)
källa : min bror
Vad säger man syskonkärek :-) 

STÄDHJÄLP SÖKES!

Kan inte någon vänlig själ komma och städa hos mig :-) Kanske du Tessan som var så duktig igår ha ha nej  men skämt åsido , med en sådan här skulle  i alla fall min städning bli sjukt mycket roligare :-)

GOD MORGON

Ah ännu en morgon då ögonen känns som fastklistrade varför är man så trött denna årstid ?? Dagens plan är att jobba 11-20 känns sådär lagom upphetsande faktiskt . Det ser ut som ett bombnedslag här hemma , inte för att det är något ovanligt :-) Blir ingen träning idag men däremot med PT i morgon :-)  Jo har skaffat mig en personal trainer har bara inte riktigt meddelat honom det ännu :-) Men känner man en body builder så får han hjälpa till lite helt enkelt.Pete det är MIN tur nu!!! Nej nu måste fröken ta en dusch kanske bjuder på en bild innan jobbet om jag inte får all för bråttom :-) Ha en trevlig dag gott folk och har någon vägarna förbi birsta så säg hej :-)

Trötter

Nu är Heidi trött som bara den har inget roligt att skriva heller . Jobbade till 20 och sen tränade jag ben och solade, Så dag ETT är avklarad i alla fall på det nya livet . Tack Tessan för  att du tror på mig :-) God natt

Hej hej

Nu ska jag ta mig en PROMENAD till jobbet :-) skriver mer när jag kommer hem  . Kram kram

Det nya livet...

..börjar varje måndag morgon och brukar sluta ungefär varje måndag kväll :-) Men nu jäklar ska jag ska jag börja mitt nya liv , tycker ju om att träna har bara saknat lite motivation på senare tid . Ska skriva i bloggen om hur jag sköter mig :-)


Dagens tips

Jag tänkte att eftersom jag jobbar med skönhet så kan jag ju komma med lite tips då och då :-) och första tipset blir en hårvårds serie som jag tycker är jätte bra. Nu har den ju funnits ett tag i butiken men kanske inte alla upptäckt den . Märket heter Aussie i alla fall och har enligt mig väldigt bra produkter som dessutom luktar himmelskt gott , finns för färgat , torrt, långt och tunt hår . Och ska jag bara rekommendera en produkt så säger jag inpackningen för torrt / skadat hår den är grymt bra och prisvärd . På kicks kostar produkterna från 95- 125 kr 


min prins


SKIT MÅNDAG

Varanann måndag är skit för då åker älsklingen hem till pappa och i dag är en sådan dag!

Kära tomten

Jag har faktiskt varit himla i snäll år , köpt majblommor av barn ,suttit barnvakt , jobbat mycket extra är bara några av alla snälla saker jag gjort . Så jag tycker att du ska tänka lite extra på mig i år när du delar ut dina julklappar ,det är inte mycket jag begär  bifogar därför en lista med välbehövliga saker i  dessa dåliga tider :-) 
1. En digitalkamera samsung ST 500
2.Evfa Attling smyck en
3.Kroppsprodukter från body shop
4.En utlandsresa
5.Audi Q7 (med tillhörande körkort )
                                                                                                   

Proppmätt

Efter en kväll med god mat och trevligt sällskap , slank även ner något glas vin :-) Ungarna har vänt upp och ner på huset , katta har varit inlåst i tvättstugan och hunden dog nästan när han fick syn på katten . Men trors allt har det varit en väldigt angenäm afton  Tack Jessica och Harald det gör vi om :-)

Ett stycke nyduschad hund

Han är sååå ful :-) men jag älskar han ändå inte hans fel ju ha ha

pappornas dag

Grattis på Farsdag alla pappor :-) Extra mycket grattis till MIN pappa och givetvis till dig Mattias (Wilmers papppa).
Ska ni fira denna dag ?? Själv gör jag det inte idag eftersom min mami och papi befinner sig på annan ort , får bli ett senare projekt helt enkelt. Nej nu ska jag pallra mig ur sängen och göra någon nytta :-) Klockan 16 ska vi infinna oss i bergeforsen det blir mat och bus hos chefen :-) Skriver mer sen och just ja för dig som gillar bilder kommer det en fin bild snart.

Jag har svaret !!!!!!

Så här blir det o man korsar en york och en nakenfis :-) Såå  söt vill ha en nu genast :-) ja kvalitén på bilden kunde varit bättre men :-) .

mamma....

har du någon termomet feber :-)? ha ha min prins vaknade och har fått för sig att han har feber .

Djävulens påfund

Den går inte att sluta äta !!!!!!!

this is ebba

  • Bloggens trognaste läsare Ebba 8 År  som älskar att kommentera :-)

Die facebook die

Nu när man ramlat in i cybervärlden så undrar folk genast om man inte ska skaffa msn och facebook också. Jag låter rubriken tala för dig själv :-)

Grattis på födelsedagen chefen !!


Kan man ha för många par skor ??

Dessa snyggingar måste jag ha på min fot nästa helg :-)

God morgon lördag!

Eller god förmiddag kanske :-) Sov alldeles för länge i dag nu blir det bråttom som vanligt ,men det är ju så skönt att sova när det är mörkt ute. Ha en trevlig dag med massa lördagsgodis för det tänker jag ha :-) Nu måste jag göra mig klar för kneget . Puss

Nu jävlar

har man blivit värsta hackern prövade att lägga upp en bild och titta jag kunde :-) wiiie lycklig tjej . Btw vet att hunden måste klippas och kammas om nu någon tänkte på det :-) 

Ozzy


Friday night

Har jag och Wilmer spenderat med T och hennes prinsessa F :-) Vi åt pizza och tjitt tjattade bort en hel kväll medan ungarna lekte och tjafsa om vartannat ...Kärlek börjar med bråk :-) Vovvarna låg och blängde skeptiskt på varann i soffan och kvällens stora fråga kvarstod,  hur tusan skulle det se ut om man parade en kinesisk nakenhund och en yorkshireterrier :-) allvarligt om någon vet tell me . Ja ja ska väll försöka sussa snart för jag har tagit på mig att jobba extra i morgon . Natti natt 

Hej hej

Helt meningslöst inlägg men jag tycker ju att det är så roligt just idag :-) Nu ska jag röra på fläsket lite och träna lite ... glöm inte att i kväll är det fredags myyys :-)  so long 

Vad hände ??

För drygt ett år sedan visste jag knappt vad en blogg var för något . För ett halv år sedan tänkte jag bloggar är kul men no way att jag skaffar mig en egen . NU sitteer jag här med en  och funderar vad fan som hände :-) ??

Bara för att det är så roligt ....

att jag skaffat BLOGG så kommer jag uppdatera 100 gånger idag :-) okej kanske lite mindre men ändå .Hoppas någon vill läsa om mitt liv och behöver all lycka till jag kan få eftersom jag är helt tekniskt handikappad :-) Måste lära mig hur man lägger in bilder och sådant men tusen tack Tulay som hjälp mig att komma igång :-)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0