Funderingar

Det är så mycket som rör sig i mitt söta lilla huvud just nu:-) nästan jobbigt att ha så mycket att fundera på ............
Känns i alla fall som denna vecka kommer att gå i raketfart har trevliga saker inplanerat och jobbar endast 4 dagar vilket är mycket mycket skönt. Hoppas på att hinna med lite  vinkväll,filmkväll,bowling och faktiskt en ridtur på söndag :-) superkul det ser jag verkligen fram emot. Någonstans där emellan ska jag även klämma in naglar och hår,träning samt lite annat, hur får man tiden att räcka till allt egentligen ? Tips någon ? I dag har jag i alla fall fått hem min lilla odåga så nu blir det full fart hos mig och Ozzy..härligt :-) Nä nu är jag trött på ögat , Sov så gott sötnosar 

Underbara Samantha Jones från SATC

       You get married and hope for the best. 
 If it doesn't work out you'll get divorced

                    

Brända korvar och snabba cash

Ojsan har visst inte blivit så mycket bloggande ändå denna vecka ,skärpning skärpning. Kan i alla fall STOLT meddela att jag har hållit mig nykter denna helg :-) Har varit lugnt och skönt min kropp behövde denna vila.
I stället blev det rolig spelkväll i fredags, myspys med Teija i lördags och i kväll har vi åkt pulka och grillat korv i sidsjön så himla mysigt. Bjuder på några bilder så länge och hoppas på att nästa vecka blir en lite mer spännande blogg vecka :-)
PUSS OCH KRAM!!!!




Hittade i kameran

Mina två hjärtan

KÖP DEN !!!

Bara måste tipsa om denna !!I morgon släpps en super bra ögonkräm på kicks som jag har fått förmånen att prova :-) Den är verkligen jätte skön och effektiv så om du känner dig pluffsig och mörk under ögonen så köp den genast. 425 pix inte så farligt dyrt alls med tanke på att det är två krämer i en. Wiiie vad fina vi ska bli :-)

Nu följer Good Skin Labs upp succén Tri-Aktiline samt senaste lanseringen Smooth-365, med en ny produkt för huden kring ögonen. Eyliplex-2 är två problemlösare i en förpackning: en snabbverkande lyftande gel för dagen och en creme till natten som trollar bort mörka ringar.

 

De två produkterna jobbar var för sig men ger tillsammans fina resultat. Fast Acting Day Gel har omedelbar uppiggande, lyftande och utslätande effekt. Long-Lasting Night Balm dämpar mörka ringar under ögonen och förbättrar kollagenproduktionen vilket har en långsiktig föryngrande verkan som syns efter bara några veckor.

 

 


WTF is tålamod?

Jag saknar helt och hållet tålamod har jag kommit fram till, jag vill så mycket och jag vill allt nu på en gång helst nyss. Men det är ju bra att ha saker att se fram emot också eller hur? Just nu ser jag fram emot många saker både stora och små, inget livsviktigt men ändå :-) Små små ting som förgyller min vardag lite och håller humöret uppe i detta vinter mörker, har nog aldrig längtat så mycket efter sommaren som jag gör nu,jag behöver lite SOL!
Nu ska jag fortsätta med några av mina tråkiga måsten som jag sysslat med ikväll efter jobbet, som att ta undan tvätten. Men så skönt att ha resten av veckan fri :-) 

Busig

Jag känner mig busig :-) Är lite sugen på att göra en grej förstår ni och tror att jag nästan bestämt mig. Vad det är håller jag hemligt tills det är spikat men kan säga att det är lite tokigt men det är ju jag också... jag vill nu nu nu nuuuuuuuuu!

Monday

Jaha då var helgen slut igen då, har ju visserligen jobbat så känns inte som så mycket till helg men ändå. I dag åker ju Wilmer till sin pappa och då blir det tomt här hemma i vanlig ordning, undrar vad denna böna ska hitta på i veckan då :-) Är i alla fall less på krogen så ska inte ut i alla fall det är ett som är säkert. Nu måste jag städa lite innan jobbet som börjar 15, hoppas på lite mer blogglust denna vecka men jag skyller allt på facebook :-) Annars kanske någon vill komma med ett förslag på vad ni vill läsa om ? 


Fredag igen då

I dag har man varit ledig, skööönt tycker jag men har lite ångest nu att jag tagit på mig att jobba hela helgen. Tänkte att jag skulle gå på spinning idag men passet var fullbokat, det är ju tydligen gratis vecka på ego och då ska ALLA vara där.Irriterande men jag tränade i alla fall och det är huvudsaken:-) Sedan lunchade jag med finaste Johanna på stan, är så glad att hon flyttat hem och det är Wilmer med  gissa om han blev glad när vi kom och hämta honom på dagis.
Nä nu ska jag mysa med den lilla, tänkte bara hälsa till er två pojkar på Kpmg som tydligen följer min blogg,lite otippat men himla kul :-)
Trevlig kväll på er alla

Mina fina :-)

Tja

I morgon blir det kneg igen efter några dagars sjukdom, har som inte haft något att blogga om dessa dagar men motivationen kommer nog tilllbaks när man börjar känna sig pigg igen. I morgon ska de iaf tränas ...skööönt :-)
Tog ut mitt löshår igår och jag hatar verkligen att vara utan, ska köpa nytt omgående men kan ju inte bestämma om jag ska bli blond igen snart men kör nog på brunt hår en månad till eller så :-) Vilka problem i know, men det är mina så ääääre:-) 
Den färgen vill jag ha!!!!!!
R.I.P Brittany

nya tag igen

Då försöker vi igen med beach 2010 gick ju åt fanders förra veckan men nu då :-) Måste försöka ialla fall så är det bara ,jag  tycker att DU Pete ska tvinga iväg mig lite oftare ! Här kommer målet Kendra Wilkinsons tighta ass till sommaren :-) Ha ha good luck Heidi men man måste ju ha motivation om det ska gå för just nu är det skittråkigt att träna . 

Varför är karlar som kärringar?

Den ena är värre en den andra.
Någon som har svaret på varför ?

Tjenis

Jag har tydligen gått från grottmänniska till super modern (enligt mig själv) på ett par dygn :-) Hur klarade jag mig utan facebook? Shit vad roligt jag tycker att det är,varför har ingen talat om det för mig ? För att poängtera hur efter jag är så försökte jag just hitta en bild på mig då jag är blond och kan säga att det finns typ inga,helt otroligt när kom digitalkameran liksom?Var ju ändå blond i 10 år :-) Är glad att jag krupit fram från under stenen nu jävlar ska det handlas både iphone och digitalkamera ....jag ska bli ännu mer modern :-)ha ha
Till dig Anki:-) 


Love love love

Var bara tvungen fyfan jag blev kär :-) Förlåt att jag härma dig Maddy !

Jag ger mig

Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här...... men jag har skaffat facebook. Ni som känner mig vet att det är ganska otroligt:-) Madde gjorde det åt mig  på eget initiativ igår, men måste säga att det lilla jag sett är ganska roligt. Som grädden på moset så funderar jag på en Iphone, tror nästan att det slagit slint i skallen på mig :-)har ju ratat både telefonen och fejjan förut. Tur att man kan ändra sig :-)
 Adjöken nu ska jag facebooka :-)

sms i utkorgen

Heidi funderar
Kände mig inte sugen på att gå ut ikväll och velande länge in i det sista.tog mig sedan en grogg och nu känner jag värme och kärlek igen :-)Är jag alkoholist ??
Som sagt utgång igår och det var faktiskt mycket folk ute men fan vad tråkigt jag hade ska nog vara nykter länge nu. Och inte nog med det nya livet gick åt helvete denna vecka. Bakis ångest nu och jobb som väntar ,smell you later.

Fyra anledningar

Till att gå ut ikväll enligt min vän Hanna

Det är röd dag i morgon

Hennes mamma och pappa förlovade sig denna dag 74 i ett badkar

Globen firar 11 år i år

Hon har namnsdag idag

Behöver jag säga att hon är lite tokig :-) Beslutsångest nu jag !


Jag använder

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym 
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x ) Olika rengöringssmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x ) Parfym över 300 kr

Summa =11

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x ) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x ) Tränar på gym
(x ) Klipper dig varannan/varje månad                  

Summa = 8

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Gjort skönhetsingrepp                                                 
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 6

Totalt: 13
                                                                                                                          
0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.                                                     
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


JIPPIE JAG ÄR EN BARBIE!!!! MOAHAHA

PS: Jag är inte ett dugg ironisk :-)

Hjälp

Okej ni suger på att kommentera men nu har jag en fundering och jag behöver smakråd. Jag säger som min vän M sitt mobilsvar, om ni älskar mig så säg nått. Med risk att känna mig oälskad så ställer jag nu frågan :
Ska jag vara ................
Blond eller brunett???




PS: Du behöver inte älska mig MEN säg nått :-)

Igen

Jo då var det första måndagen 2010 och vad betyder det för fröken Heidi? Jo ett nytt liv börjar och den har ni aldrig hört förr :-) Men efter denna julfrossa så längtar jag till gymmet så det så . Men först gröt frukost och lite snowracer kanske för jag är ledig idag :-)PUSS

inte då

ALL I WANT IS EVERYTHING
AM I ASKING TOO MUCH?




60 frågor


1. Hur gammal är du om fem år? 25 :-)
2. Vem var den sista du träffade? Lena
3. Hur lång är du? 163cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? I love you man...  
5. Vem ringde du senast? mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Nej då:-)" till Peter
7. Vad är dagens planer?Är ju kväll nu men jobb var planen idag
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? Idag
11. Vilken ögonfärg har du? Grön.
12. När vaknade du idag? Kl. 10.30
13. Har du någon gång hittat en katt? nej
14. Vilken är din favoritplats? OSCAR ha ha nej men finns väll många härliga platser
15. Vilken plats föredrar du minst? Väntrum!! typ sjukhus, tanläkare.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?Jag hoppas att jag har man och minst ett barn till
17. Vad skrämde dig som barn? mörker
18. Vem fick dig att skratta senast? Lena
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej då men har inga
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? helst utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? tre
23. Hur många landskap har du bott i?två
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja, men det är sällsynt!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Högklackat
26. Är du social? jupp
27. Vilken är din favoritglass? varierar
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? BLI VÄLDIGT GLAD! ;)
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Ja, med mjölk
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? Ja
33. Kan du spela poker? Näää.
34. Tycker du om att mysa? men om jag gör :-)
35. Är du en beroendemänniska? kanske lite
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och ja finska då
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Inredning & kläder
42. Äger du dyra smycken? Nja om inte Attling räknas som dyrt
43. Har du någon gång testat narkotika? Har provat det mesta
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? chokladpudding
45. Vem är den roligaste människan du känner? oj det är många men Danne var sjukt rolig nu sist:-)
46. Välj ett ärr på din kropp? Kejsarsnittet
47. Vad har du för ringsignal? pitbull låt glömt vad den heter
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nope
49. Flirtar du mycket? Ha ha jaa
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På min brors bröllopsfest
51. Kan du byta olja på bilen?Den dagen jag skaffar bil kommer jag inte att byta olja själv
52. Har du fått fortkörningsböter? Svårt utan körkort
53. Vilken var den senaste bok du läste? Tror det var Jenna Jamesons bok
54. Läser du dagstidningen? ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope
56. Dansar du i bilen? hehe, nää.. men jag sjunger! :)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? mix megapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? oklart
59. När var du i kyrkan senast? Hampus dop
60. Vilka personer utmanar du? Tulay,Tessan och Emilie

Beroende

Jag har ett nytt beroende, jag sitter 27 år gammal och är helt besatt utav super mario bros:-) Men fan vad kul det är jag är som barn på nytt, fast jag svär betydligt mer nu än då . Annars har helgen varit lugn, jag och W har våldsgästat bror med familj och det är alltid lika trevligt. I morgon är man solo igen får se om det finns något spännande att hitta på då man är utan barn :-) Nu måste jag tillbaks till mario och luigi.



God fortsättning

     kort sammanfattning av kvällen
  • god mat (kräftsoppan va mums)
  • trevligt sällskap
  • söta ungar
  • Ljuvliga badtunna
Gör en dagens/kvällens som min vän T brukar :-)
 Årets första konstaterande :
Jag måste köpa mig en kamera blir ju bara skit bilder med mobilen och man orkar inte.
 Kvällens mest använda kommentar:
Heidi dricker du ?/ sluta ät drick i stället / vad vill du ha att dricka?
 Jessica var väldigt mån om att jag inte skulle vara törstig:-)
Kvällens drink:
Jag kom på att det var himla gott med martini. 

 första dagen på 2010:
Mys kläder och slapp i soffan en hel dag kommer inte ens ihåg om jag borstat tänderna ...bra start :-)
  
Dagens roligaste: 
Då jag just kom på att jag inte alls jobbar i morgon utan på söndag.

Kvällens jobbigaste: Jobbiga kärringar som borde låta sina karlar ha roligt och sluta förstöra stämningen.

Bjuder på ett par bilder blev fan inga bättre


Kvällens värdpar



Kvällens skönaste


Kvällens fulaste bild :-)



Kvällens sötaste


RSS 2.0